U tradicionalnom, četvrtom po redu, Izboru za najmenadžera u Republici Srpskoj za 2011. godinu, laskavu titulu “Najmenadžera godine” u oblasti srednjih preduzeća je ponio direktor “Dukat d.o.o.” Perica Repajić.
Ove godine priznanja su dobili najbolji iz oblasti bankarstva, malih i srednjih preduzeća, osiguravajućeg društva, turizma, te najbolji turistički manadžer Srpske.
Slobodan Marković, predsjednik žirija za izbor najmenaždera u Republici Srpskoj za 2011. godinu rekao je da je lajtmotiv ovog izbora bio fokus na čovjeka.
– Za razliku od drugih izbora, gdje se biraju privredni subjekti i slično, ovaj izbor fokusira se na čovjeka koji je nosilac svega. Tražimo najkvalitetniji profil menadžera u odnosu na ono što Srpska danas treba – istakao je Marković, direktor Agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća RS.
Danas je Dukat d.o.o jedna od najozbiljnijih distributerskih kuća BiH, koja se nastavila razvijati i u smjeru oragnizovanja vlastite proizvodnje. Od 2007 godine pokreće proizvodnju brenda Perex koji za vrlo kratko vrijeme uspijeva da zauzme lidersku poziciju u kategoriji mehaničkih sredstava za održavanje kućne higijene na tržištu BiH, a svoj kvalitet potvrđuje i u zemljama regije.
Podstaknut uspjehom Perexa, 2009. godine, investira značajna sredstva u proizvodnju tečne hemije i rezultat toga su prepoznatljivi brendovi na tržištu BiH: proizvodi za čišćenje i održavanje kućne higijene Max Clean i proizvodi lične kozmetike Hellena. Vizija g-dina Repajića je nastavak rasta uspješnosti poslovanja prvenstveno kroz konstantno ulaganje u razvoj tehničko-tehnoloških mogućnosti u proizvodnji, kao i proširenju distributivnih kapaciteta.
Pokrovitelj ove manifestacije bila je Vlada RS.

Categories:

Tags:

Još uvijek nema komentara

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *