Kompanija Dukat doo predstavila je svoje nove proizvode na prezentaciji održanoj u Piano baru Hotela Bosna u petak, 15.07.2010. Svi prisutni mediji imali su priliku da se na licu mjesta upoznaju sa novim brendovima kompanije, Hellena i MaxClean.
Šamponi Hellena pripadaju grupi kozmetičkih proizvoda namjenjenih za pranje i njegu različitih tipova kose, prvenstveno za porodičnu upotrebu. „Mi smo izuzetno zadovoljni prvim reakcijama na terenu. Dva dana nakon što su se našli u prodaji proizvodi su počeli da izlaze sa polica. Sve pozitivne povratne informacije su na temu kvaliteta proizvoda na šta smo u ovom momentu jako ponosni jer se naša odluka da ustrajemo na kvalitetu pokazala kao ispravna,“ istakao je Goran Lazić, direktor prodaje kompanije Dukat.
Blagost šampona je postignuta izvanrednom kombinacijom i odnosom primarnih i sekundarnih tenzida te je tako smanjeno iritaciono djelovanje i poboljšana dermatološka svojstva šampona. A u predivan miris su se svi mogli uvjeriti na licu mjesta.
Sredstva za čišćenje MaxClean dijele se u dvije grupe, deterdženti za pranje posuđa i čistače za razne površine u domaćinstvu. Deterdženti za posuđe posebni su po svojoj blagoj formuli koja snažno čisti čak i u hladnoj vodi, a povrh svega toga, prijatno mirišu.
U domenu čistača, MaxClean raspolaže sa pet različitih vrsta namjenjenih različitim površinama, od kupatila do najtvrdokornijih masnoća na grilovima.
„I sami smo iznenađeni rezultatima koji svakodnevno stižu sa terena. Pristupačnom cijenom, modernom ambalažom, i svakako izvrsnim kvalitetom bez problema uspjevamo da dođemo do ciljne grupe. S obzirom na dugogodišnje iskustvo kompanije Dukat u distributerskim poslovima, uspjeh smo svakako očekivali, i nastavićemo da se trudimo da domaći proizvod dobije zasluženo mjesto u samom vrhu domaće privrede,“ istakao je gospodin Perica Repajić, direktor kompanije.
Kompanija ima u planu da u narednom periodu na tržište izbaci i tečni abraziv vrhunskog kvaliteta.
Domaće tržište je bogatije za jednog domaćeg proizvođača koji kao osnovnu osobinu može istaći vrhunski kvalitet. U borbi za uspjeh kompanija će koristiti petnaestogodišnje distributersko iskustvo, izvrstan stručni kadar i kvalitet proizvoda.

Categories:

Tags:

Još uvijek nema komentara

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *