sopstveni proizvodni kapaciteti

Kvalitet, ekologija i bezbjednost

Glavni cilj kompanije je da obezbijedi visok kvalitet proizvoda i zadovoljstvo potrošača. U paleti proizvoda iz naše proizvodnje nalaze se Perex, Max Clean i Hellena. Svaki od brendova je kreiran sa posebnom pažnjom odabirom komponenata svjetskih dobavljača i recepturama kojim je kvalitet imperativ. Pored pomenutih brendova proizvodnu lepezu dopunjavaju na tržištu već prisutni Limko, Nevenx, Kissal i Atom.

Proizvodnja započeta 2007. godine

Proizvodnja započeta 2011. godine

Proizvodnja započeta 2011. godine

Limko

Proizvodnja započeta 2009. godine

Nevex

Proizvodnja započeta 2009. godine

Kissal

Proizvodnja započeta 2009. godine

Atom

Proizvodnja započeta 2009. godine

stroga kontrola kvalitete

ISO standardizacija

ISO sertifikat

Dukat d.o.o. posjeduje ISO 9001:2008 putem kojeg radi na konstantnom unapređenju sveukupnog poslovanja, kvalitete usluga i proizvoda.
ISO 9001:2008 je međunarodni standard posvećen sistemima upravljanja kvalitetom (QMS). Ističe ga okvir za poboljšanje kvaliteta i sistem razumijevanja za svaku organizaciju koja želi pružiti proizvode i usluge koji dosljedno ispunjavaju zahtjeve i očekivanja kupaca i drugih relevantnih zainteresovanih strana na najefikasniji mogući način. QMS je skup svih procesa, resursa, imovine i kulturne vrijednosti koje podržavaju cilj zadovoljstva kupaca i organizacijeske efikasnosti.

Dukat d.o.o. svojim aktivnostima prati principe ISO standardizacije kao što su :
– Usvajanje standarda kao odgovor na jasne zahtjeve na tržištu;
– Usvajanje novih praksi na osnovu mišljenja međunarodnih stručnjaka. Tehnički odbor zatim odlučuje o opsegu i sadržaju standarda;
– Usvajanje standarda prema procesu koji uključuje više zainteresovanih strana, uključujući udruženja potrošača, akademike, nevladine organizacije i javni sektor.

Proizvodnja 01
Proizvodnja 02
Proizvodnja 03
Proizvodnja 04
Proizvodnja 05
Epruveta