PJ Bijeljina
PJ Sarajevo
PJ Banja Luka
o nama

Više od 30 godina uspješnog poslovanja

Kompanija Dukat d.o.o. osnovana je 1994. godine u Banjoj Luci kao porodična firma. Vremenom prerasta u kompaniju koja se, pored uvoza i distribucije renomiranih brendova, počinje ozbiljno baviti proizvodnjom sredstava za čišćenje i održavanje, kućne hemije i lične higijene. Predanim radom i inovativnim ulaganjima, naši brendovi Perex, Max Clean i Hellena vrlo brzo postaju sinonim za održavanje higijene na ovim prostorima.

Danas je Dukat sa 375 zaposlenih i prometom preko 50.000.000 € jedna od najvećih i najozbiljnijih distributerskih kuća u BiH.

Sjedište kompanije je u Banjoj Luci, a iz tri poslovne jedinice, sa skladišnim prostorom preko 20.000 m2 i flotom od preko 150 vozila, uspiješno vrši prodaju robe i servisiranje svih kupaca na teritoriji BiH.

0
godina iskustva
0
zastupništva
0
sopstvenih proizvoda

U proizvodnim pogonima Dukat d.o.o. proizvodi vlastite brendove Perex, Max Clean i Hellena. Kontrola proizvodnog procesa je pod konstantnim nadzorom stručnjaka u svim fazama proizvodnje. Odabirom komponenata svjetskih dobavljača i unapređenjem receptura, konstantno usavršavamo kvalitet proizvoda. Preduzeće trenutno zapošljava preko 300 radnika. Edukacijom zaposlenih održavamo korak sa evropskim standardima u svim segmentima poslovanja.

filozofija kompanije

Visoka efikasnost i konstantno unapređenje

Kompanija Dukat d.o.o. je svojim poslovanjem usmjerena na ostvarivanje visoke efikasnosti u pružanju usluga za regionalne klijente. Stabilan rast od 1994. godine se ostvaruje uz konstantno unapređenje usluga i sopstvene proizvodnje. 

Misija

Naša misija je održati dugoročne odlične odnose sa kupcima i potrošačima nudeći im jednistvene proizvode i usluge. Biti pouzdan partner koji je mjerilo profesionalnosti i kvaliteta u svim segmentima našeg poslovanja.

Vizija

Naša vizija je postavljati više standarde u oblasti poslovanja, kreirati nove trendove i biti ispred konkurencije na tržištu u pogledu načina rada, novih tehnologija, organizacije o razvoja ljudskih potencijala.

Vrijednosti

Naše vrijednosti su dinamično radno okruženje, kreativnih, visokomotivisanih ljudi koji mogu, žele i hoće doprinositi razvoju i prosperitetu kompanije.

Perica Repajić

Perica Repajić
generalni direktor

Goran Lazić

Goran Lazić
izvršni direktor

Peđa Gatarić

Predrag Gatarić
direktor prodaje “A” divizije

Dragan Vještica

Dragan Vještica
direktor prodaje “B” divizije

Ljiljana Vojnović

Ljiljana Vojnović
finansijski direktor

Dragan Ždrnja

Dragan Ždrnja
direktor proizvodnje

Đoko Repajić

Đoko Repajić
menadžer logistike

Tanja Repajić

Tanja Repajić
marketing menadžer

Miroslav Bojko

Miroslav Bojko
menadžer izvoza

Dragana Crnobrnja

Dragana Crnobrnja
šef pravne službe

posebne aktivnosti

Društvena odgovornost

Kompanija Dukat d.o.o. sa svojim menadžmentom konstantno promoviše odgovornost, društvenu aktivnost i ekološku svijest u polju pružanja usluga i proizvodnje.

Poslovanje naše kompanije osim što je uspješno i sa tradicijom, ogleda se i u odgovornom odnosu prema društvu i sredini u kojoj se naše poslovanje odvija. Trudimo se da kontinuirano brinemo za one kojima je pomoć potrebna, što podrazumijeva pojedince i institucije koji svojim zalaganjem i projektima doprinose poboljšanju kvaliteta života lokalne zajednice.

Osim učešća u humanitarnim akcijama nesebično smo opredjeljeni i da pružimo pomoć različitim kulturnim, zdravstvenim, obrazovnim i sportskim organizacijama. Naša korporativna odgovornost ogleda se i u odnosu kompanije prema svojim potrošačima, čemu se u Dukatu posvećuje velika pažnja. Kontrola u čitavim procesu proizvodnje, dugogodišnja briga o konzumentima i široj društvenoj zajednici, brojne donacije i učešća u različitim akcijama naš je način da vam kažemo hvala na ukazanom povjerenju

Pridružite se našem timu!